All inclusive dagtocht op een traditionele botter

Dit botter arrangement is inclusief

  • Huur schip
  • Luxe broodjeslunch of Barbecuefeest (afhankelijk van de starttijd)
  • Onbeperkt consumpties
  • Hapjes aan boord
  • Servicekosten
  • Schippersborrel
  • Programma

  Prijs: op aanvraag

  Start arrangement: afhankelijk van keuze ochtend, middag of avondvaart
  Einde arrangement: afhankelijk van keuze ochtend, middag of avondvaart

  Totale duur arrangement 5 uur.
  Minimum aantal personen voor dit arrangement 12

  De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2022.

All inclusive dagtocht, Compleet genieten op een botter

Een lekker dagje zeilen op een botter is een belevenis voor iedereen. Een bijzondere ervaring voor jong en oud. Ideaal geschikt voor familieuitjes, relatiedagen of om gewoon eens met vrienden lekker uit te waaien. Tijdens dit all-inclusive arrangement zal het u aan niets ontbreken.

All inclusive dagtocht

Deze zeil dagtocht van 5 uur is uitermate geschikt om als ochtend, middag- of avondtocht te boeken. De vaartijden kunnen uiteraard in overleg met u worden afgestemd.

Ontvangst met Koffie / thee en gebak

Uitleg over de schepen en het dagprogramma

Opstappen op de boot. Aan boord wordt u gedurende de tocht voorzien van diverse hapjes en drankjes.

Bij de ochtendvaart wordt er een heerlijke broodjeslunch geserveerd. Bij de middag en de avondvaart wordt er een heus barbecuefeestje georganiseerd.

Er wordt eerst lekker gezeild waarbij er vooral genoten kan worden van de rust op het water. Terug in de haven staat er een compleet verzorgde barbecue voor u en uw gezelschap klaar. Daar kunt u dan lekker van genieten waarbij het u verder aan niets zal ontbreken.

9.0 | 6 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

9

Geweldige dag gehad met schippers Ares en Willem en geluisterd naar bijzondere verhalen. De lunch aan boord was zeer uitgebreid en de BBQ in 't Schippershuys heerlijk (vooral ook de verse schol). Kortom helemaal uitgewaaid en super tevreden !

Anoniem

8

Aanrader als teamuitje. Prachtige houten schepen. Wedstrijdje gevaren. Snacks en drinken aan boord prima. Vooraf onderhoudende uitleg over geschiedenis Spakenburg gekregen. BBQ na afloop was redelijk.

M. Nijhof

10

Wij hebben met de familie een dag gezeild met de botterverhuur te Spakenburg. De dag was all-inclusieve. De hapjes, drankjes en bar-b-que aan was goed en erg lekker Zeker een aanrader! We hebben een geweldige dag genoten!

R. Hulsebosch

10

We hebben een super leuke dag gehad! We werden verrast door en stevige regenbui, maar omdat het niet koud was viel dat goed te handelen. Ik raad dit als uitje aan voor veel bedrijven die iets origineels willen...

Anoniem

9

Zeer goed verzorgd arrangement waar de innerlijke mens niks tekortkomt. Aardig personeel, aardige schippers en heerlijk koud drinken. De bbq was behalve ruim voorzien van vlees ook van erg goede kwaliteit. Een aanradertje!

Menno Ritsema

8

Prima verzorgde Middag van de KNAR Boottocht Vriendelijke bemanning en lekker eten en service Min puntje was dat er nog een groep na ons kwam eten (BBQ)waardoorwe sneller het pand moesten verlaten.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

BotterEvents.nl

Algemeen

Vissen, zeilen, aanpakken, dat was het leven van een Spakenburger visserman. Met zijn botter bedwong hij de ruige zuiderzee. Een week van huis om terug te komen met o.a haring en paling. Gelukkig is het allemaal niet zo erg meer, maar het hijsen van de zeilen, het bedienen van de zwaarden en de helmstok vasthouden is samen met de schipper nog steeds een must.

Een dag deze nostalgie beleven kan nog op deze varende monumenten van meer dan 100 jaar oud. Met verschillende mogelijkheden van haring happen tot visroken . Bij slecht weer kunnen we altijd terecht in ons oergezellige schippershuys of in ons museumcafé De Korporaal, waar de nostalgie van vroeger herleeft.

BotterEvents.nl

U kunt een Botter huren bij BotterEvents.nl voor familieuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuildingsactiviteiten, Botter races, workshops, themafeesten, vergaderbijeenkomsten en nog veel meer.

Botters

Van de 55 botters die er momenteel nog zijn hebben wij er 5 in ons bezit, daarnaast bezitten wij een Wieringer Aak. Er liggen in Spakenburg momenteel nog 30 schepen in de museum haven.

De authentieke schepen zijn zorgvuldig gerestaureerd en varen met schipper en knecht voor ieder die dat wil.

De botters waarvan er vroeger meer dan 200 waren in Spakenburg, zijn stuk voor stuk historische monumenten met een eigen verhaal. De wieringeraak WR54 is een speciaal verhaal. Dit schip heeft vele jaren op Wieringen gevist en is geheel authentiek.

Kijk voor meer informatie op BotterEvents.nl en neem via het contact formulier contact met ons op !

Vertrekhavens

- Spakenburg
- Kampen
- Huizen
- Elburg